Autistien oikeuksien päivä 2014: ohjelmatiedot

Autistic Pride Day
Suomen Aspergeryhdistys ja Suomen Autismiyhdistys järjestävät Autistic Priden Suomen päätapahtuman lauantaina 14.6.2014 klo 12–18 Helsingin Rastilan leirintäalueella sijaitsevassa Isännäntalossa.

Perustietoa autismin kirjon tiloista

OHJELMA

Klo 12-16.30 Esteettömyyskysely: kerro, miten yhteiskunnasta saataisiin nykyistä esteettömämpi aspergereiden ja muiden autisminkirjolaisten kannalta.

Klo 14 Heta Pukki esittelee käynnistymässä olevaa autismin kirjon korkeakouluopiskelun edistämisprojektia Autism&Uni sekä kerää korkeakouluopiskeluun liittyviä kokemuksia ja tietoa tukitoimien ja vaihtoehtoisten opintosuoritusmuotojen nykytilasta ja vastaa aiheeseen liittyviin kysymyksiin.

Klo 15  Luovan kirjoittamisen työpaja, vetäjinä Heidi Lindholm ja Mervi Piispanen Suomen Aspergeryhdistyksestä.

Klo 16.30 Esteettömyyskyselyn tuloslaskenta, julkistus ja keskustelua keinoista muuttaa yhteiskuntaa esteettömämmäksi (vetäjinä Pekka Mölsä ja Maura Ryömä Suomen Aspergeryhdistyksestä).

Lisäksi myös:

  • Niska-hartia- tai selkähierontaa shiatsutyyliin (sopii voimakkaita paineaistimuksia hakeville). Hieronta-ajan voi varata yläkerrassa olevasta varauslistasta
  • Makkaran grillaamista ym.
  • Pihapelejä
  • Vapaata seurustelua
  • Myös soittimia saa tuoda ja soittaa!

HUOM: Yleisöä pyydetään osoittamaan suosiota taputusten sijaan heiluttelemalla sormia pään yläpuolella. Helpotamme siten ääniyliherkkyydestä kärsivien elämää.

NÄIN LÖYDÄT PERILLE:

  • Rastilan leirintäalue sijaitsee n. 150 metrin päässä Rastilan metroasemalta osoitteessa Karavaanikatu 4.
  • Reittiohje Isännäntalolle: Käänny sisääntulotien jälkeen ensin vasemmalle ja sitten stop-merkin jälkeen oikealle. Ylitä vasemmalla oleva ojan yli johtava silta. Osittain puiden peittämä Isännäntalo häämöttää nyt etuvasemmalla.
  • Sisäänkäyntirakennuksesta voit myös pyytää leirintäalueen opaskartan, jossa keltaisella merkitty Isännäntalo on nimetty ”henkilöhuoltamoksi”. Karttaan voi tutustua täällä.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lisätietoja: Maura Ryömä 040 939 58 38 (sähköpostin loppuosa muotoa asy[piste]fi).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s